سئوالات پر تکرار

1

نحوه ثبت نام دوره‌های آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد به چه صورت می باشد؟

پاسخ

از طریق سایت آموزش‌های عالی آزاد دانشکده(http://feacollege.um.ac.ir) و منوی معرفی دور‌ه ‌ها و ثبت نام، از دوره های مدیریت کسب و کار و یا مهارت افزایی کاربردی، می توانید شرایط و نحوه ثبت نام را ملاحظه فرمایید.

2

چگونه از دوره‌های فعلی و آتی آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد مطلع شویم؟

پاسخ

با رفتن به بخش معرفی دوره‌ها و ثبت نام(هایپرلینک)، تماس با شماره های دفتر   38806340 - 38806350 – 051 شماره همراه دفتر 09385193880 ، عضویت در :

کانال تلگرامی @Ferdowsi University College

واتس اپ FUM COLLEGE-FAE

و اینستاگرام FUM COLLEGE-FAE

از دوره های فعلی و آتی آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد آگاه شوید.

3

آیا گواهی‌ نامه اعطایی آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد معتبر است؟

پاسخ

گواهی نامه اعطایی توسط آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد مورد تایید وزارت علوم بوده و تنها گواهی نامه قابل ترجمه در شرق کشور می باشد.

4

شرایط و هزینه ثبت نام دوره‌های مدیریت کسب و کار چگونه است؟

پاسخ

شرایط و هزینه ثبت نام دوره‌های مقدماتی و عالی کسب و کار را می توانید از طریق سایت آموزش‌های عالی آزاد دانشکده، قسمت معرفی دور‌ه ‌ها و ثبت نام، مدیریت کسب و کار و یا مهارت افزایی کاربردی، شرایط و سرفصل‌ها مشاهده کنید.

5

محل برگزاری دوره‌های آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد در کجا قرار دارد؟

پاسخ

این دوره‌ها در دانشگاه فردوسی مشهد، در دانشکده علوم اداری و اقتصادی برگزار می گردد.

6

مدت زمان دوره‌های آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد چه مدت می باشد و از چه تاریخی شروع می گردد؟

پاسخ

دوره مقدماتی مدیریت کسب و کار 360 ساعت و دوره عالی مدیریت کسب و کار 400 ساعت می باشد. این دوره‌ها از اول آبان ماه شروع می گردند.

7

اساتید و مدرسین دوره‌های آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد چه کسانی می باشند؟

پاسخ

بمنظور جلب رضابت دانش پژوهان محترم و ارائه خروجی کاملا کابردی، این مرکز از اساتید مجرب هیئت علمی دانشگاه فردوسی مشهد و مدرسین به نام و با تجربه سایر دانشگاه‌ها و سازمان‌ها استفاده می نماید.

8

تفاوت دوره‌های آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد با دوره‌های آکادمیک و دیگر مؤسسات در چیست؟

پاسخ

تفاوت اصلی این دوره‌ها با دوره‌های آکادمیک و دیگر موسسات در رویکرد کاملا کاربردی این دوره‌ها می باشد. لازم به ذکر است که گواهی نامه اعطایی توسط آموزش‌های آزاد عالی دانشگاه فردوسی مشهد مورد تایید وزارت علوم بوده و قابل ترجمه می باشد.