کلاسهای حضوری:

کلاس روابط عمومی / دکتر گلستانی امروز برگزار نخواهد شد. ( MBA گرایش استراتژی ورودی زمستان 1402)

کلاسهای مجازی:

کلاس آنلاین رفتار سازمانی / دکتر قاسمی امروز از ساعت 16 الی 20 برگزار خواهد شد. ( MBA گرایش عمومی ورودی تابستان و پائیز 1402)

کلاسهای حضوری:

کلاس روابط عمومی / دکتر گلستانی امروز برگزار نخواهد شد. ( MBA گرایش عمومی ورودی زمستان 1402)

کلاسهای مجازی:

کلاس آنلاین مدیریت تغییر و تحول / دکتر جهانگیر امروز از ساعت 18 الی 20 برگزار خواهد شد. ( MBA گرایش استراتژی ورودی تابستان و پائیز 1402)

کلاس آنلاین برنامه ریزی استراتژیک / دکتر منظم امروز از ساعت 16 الی 18 برگزار خواهد شد. ( MBA گرایش های عمومی و استراتژی ورودی زمستان 1402)

کلاس‌های حضوری:
در این تاریخ کلاسی برگزار نمی‌گردد.
کلاس‌های مجازی:

کلاسهای مجازی:

کلاس آنلاین رفتار سازمانی / دکتر قاسمی امروز از ساعت 16 الی 18 برگزار خواهد شد. ( MBA گرایش عمومی ورودی تابستان و پائیز 1402)

کلاس آنلاین برنامه ریزی استراتژیک / دکتر منظم امروز از ساعت 16 الی 20 برگزار خواهد شد. ( MBA گرایش عمومی و استراتژی ورودی زمستان 1402)

کلاس آنلاین بازرگانی خارجی / دکتر شریفی پور امروز از ساعت 16 الی 18 برگزار خواهد شد. ( DBA ورودی تابستان و پائیز 1402)

آزمون آنلاین بوم کسب و کار / دکتر صغیری امروز ساعت 16 برگزار خواهد شد. ( MBA گرایش های عمومی و استراتژی ورودی زمستان 1401)

کلاس‌های حضوری:
در این تاریخ کلاسی برگزار نمی‌گردد.

کلاس‌های مجازی:
کلاس آنلاین مدیریت استراتژیک منابع انسانی/دکتر رمضانی از ساعت 16 الی 20 بصورت دوجلسه ای برگزار می‌گردد.(دانشپذیران دوره DBA ورودی تابستان-پائیز و زمستان 1402)
کلاس آنلاین مهارت های نرم در مدیریت/دکترباقری از ساعت 16 الی 18  برگزار می‌گردد.(دانشپذیران دوره MBA گرایش عمومی و استراتژی ورودی زمستان 1401)

book

کتاب های کسب و کار