مقررات ارزشیابی و حضور در کلاس

1. ملاک نمره‌دهی اساتید آزمون حضوری (دانشپذیران حضوری)، آزمون آنلاین (دانشپذیران مجازی)، پروژه و فعالیت و حضور مستمر درکلاس یا ترکیبی از این موارد می‌باشد، لذا دانش‌پذیرانی که حائز شرایط نباشند اجبار به گذراندن مجدد درس را خواهند داشت.

2. سقف غیبت در کلاس یک‌پنجم کل جلسات است و استاد اختیار به حذف یا عدم‌حذف دانش‌پذیر در صورت غیبت بیشتر از سقف مجاز می‌باشد.

آزمون‌های آنلاین برای دانش‌پذیران مجازی

1. آزمون به مدت محدود در زمان مقرر باز خواهد شد.

2. برای شرکت در آزمون نیاز به شماره دانش‌پذیری و رمز عبور جهت ورود به سامانه vu می‌باشد.

1-2. در صورتی که نیاز به ارسال مجدد شماره دانش‌پذیری و رمز عبور دارید، بایستی 48 ساعت قبل از تاریخ آزمون درخواست داده شود.

2-2. قبل از تاریخ آزمون به سامانه vu مراجعه شود و از وجود درس مربوطه در پرتال خود اطمینان حاصل گردد.

3-2. در صورت عدم مراجعه به سامانه vu و عدم بررسی چگونگی کار با سامانه، مسئولیت با دانش‌پذیر می‌باشد.

4-2. امتحان فقط در یک نوبت و در زمان مقرر برگزار می‌گردد. قاعدتا، در صورت عدم شرکت دانش‌پذیر در آزمون، نمره این آزمون لحاظ نخواهد شد.

تحویل پروژه دانش‌پذیران

1. معرفی و عنوان پروژه توسط استاد انجام می‌گردد.

2. ارسال فایل پروژه برای استاد از طریق مجاری مشخص‌شده توسط وی می‌باشد.

3. مهلت ارسال پروژه طبق زمان تعیین‌شده توسط دفتر مرکز می‌باشد.

مقررات کسب نمره مجدد

1. در صورت عدم کسب نمره قبولی در هر درس؛

1-1. براي هر درس پرداخت 7 درصد شهريه جديد تعيين شده دوره بابت گذراندن درس در ترم هاي آينده در صورت ارائه درس

2-1. تا سقف سه درس براي هر درس پرداخت 7 درصد شهريه جديد تعيين شده دوره بابت معرفي به استاد (صرفا انجام ارزشيابي توسط استاد)